ديگ آبگرم

ديگ آبگرم

باسلام با معرفي ديگ آبگرم در خدمت شما هستيم.

معرفي و كاربرد

ديگ

بتن ريزي در هواي سرد مستلزم در نظر گرفتن تمهيداتي است تا دماي بتن در بازه مورد پذيرش آيين نامه ها قـرار گيـرد. هـواي سرد طبق تعريف آيين نامه بتن ايران به حالتي گفته ميشود كه دماي متوسط هوا در شبانه روز كمتر از پنج درجه سـانتيگراد باشـد و يا دماي هوا براي بيش از نصف روز از ده درجه سانتي گراد زيادتر نشود . همچنين بر اساس نشـريه ۵۵) تجديـد نظـر اول) در فصـل بتن، هواي سرد به شرايطي اطلاق ميشود كه بيش از سه روز متوالي درجه حرارت از ۵ درجه سانتي گراد كمتر باشد و اگـر بـيش از نيمي از روز دماي هوا بالاي ده درجه سانتي گراد باشد، هواي سرد تلقي نميشود. بر اساس آيين نامه بتن ايران (آبا) در مـواقعي كـه دماي محيط از ۵ درجه سانتي گراد كمتر و يا بيش از ۳۲ درجه سانتي گراد باشد، بايد تدابيري براي حفظ بتن از سرما و گرما به كـار برد. عمده مشكلاتي كه هواي سرد براي بتن ايجاد ميكند مرب وط به كاهش سرعت سخت شدن بـتن و نيـر احتمـال يـخ زدگـي آب اختلاط ميباشد. بديهي است كه آب يخ زده پس از ذوب ايجاد حفره هايي در بتن ميكند كه اين خود باعث بـروز مشـكلاتي چـه در مقاومت بتن و چه در پايايي و دوام آن مي شود. لذا همواره براي دماي بتن محدوده هاي مورد قبولي تعريف ميشود كه بايد با در نظر گرفتن تمهيداتي دماي بتن را با آن تطبيق داد .

خواندن مطلب
اره موتوري

بر اساس نشريه ۵۵( تجديد نظر اول) توصيه شده است هنگام بتن ريزي دماي هيچ قسمت از بتن تازه از ده درجـه سـانتي گـراد كمتر نباشد. ولي به هر حال اين دما نبايد از ۵ درجه سانتي گراد به عنوان حداقل مجاز كمتر شود. به اين ترتيب در هواي سرد بايد با گرم كردن مواد متشكله بتن از جمله آب، دماي مخلوط را به حد قابل قبول رساند . همانگونه كه در بخش مربوط به دستگاههاي يخساز گفته شد، آب به دليل گرماي ويژه بيشتر نسبت به بقيه اجزاي متشكله بتن، تاثير گذارترين عامل در تعيين دماي بتن مي باشد و ميتوان با گرم كردن آب و استفاده از آن در بتن بيشترين تاثير را در رسـيدن بـه دماي مطلوب به دست آورد. نكتهاي كه بايد به آن توجه داشت اين است كه آب گرم نبايد مستقيماً به سيمان افزوده شود، چرا كه در اينصورت گيرش سيمان تسريع خواهد شد كه اين امر اختلاط بتن را دچار مشكل مي كند. بر اساس نشريه ۵۵) تجديد نظر اول) بايـد دانست گرم بودن آب علاوه بر بالا بردن درجه حرارت مخلوط، باعث بالا رفتن مصرف آب مي شود كه اين امر نهايتا منجر به كاهش مقاومت بتن ميشود. با اضافه شدن هر ۱۰ درجه به حرارت آب مصرفي، ميزان اسلامپ ۲۰ تا ۲۵ ميليمتر كاهش مييابد. به همـين منظور ابتدا آب و سنگدانه را با هم مخلوط مي كنند و سپس سيمان افزوده ميشود. البته مشخص است كه ايـن كـار باعـث افـزايش زمان مورد نياز براي اختلاط خواهد شد . ديگهاي آب گرم براي تامين آب با دماي مورد نظر در بچينگها مورد استفاده قرار ميگيرنـد و آب را پـس از گـرم كـردن داخـل مخزن ميكنند و از آنجا آب پيمانه شده و وارد مخلوط ميشود.

خواندن مطلب
اره موتوري

[button color=”pink” size=”medium”

این قسمت از محتوا مخصوص کاربران عضو سایت است. برای نمایش کامل محتوا باید در سایت عضو شوید یا وارد حساب کاربری خود شوید !

مهندس عمران و متخصص در امور دفتر فنی و متره و برآورد

عضویت

مقاله های مرتبط :

دوره های آموزشی مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.