کناف

کناف

 

کناف
کناف

دیوار های جدا کننده کناف دارای ویژگی ها و مزیت های فراوانی هستند که همین امر باعث افزایش استفاده از این نوع دیوار ها در ساختمان های مدرن شده است.

شرکت کناف يکی از بزرگترين توليد کنندگان سيستمهای ساخت و ساز خشک در جهان می باشد. اين شرکت در سال ١٩٣٢ در آلمان تأسيس شد و اکنون با داشتن بيش از ١۵٠ کارخانه در ٣٧ کشور جهان و ۲۳٠٠٠ نفر نيروی کار، به صورت يک گروه عظيم صنعتی در سطح بين المللی فعاليت می نمايد. شرکت کناف گچ شاخه تولیدی شرکت کناف در زمینه مواد پودری و مواد و مصالح ساختمانی با پایه سیمانی در ایران است. این شرکت با ظرفیت تولید روزانه ۱۰۰۰ تن گچ های خاص یکی از بزرگترین و معتبرترین تولید کنندگان مواد و مصالح ساختمانی در کشور به شمار می آید. شركتهای کناف گچ علاوه بر تامين نيازهاي داخلي، محصولات خود را به بيش از ۷ كشور همجوار همچنین قاره اروپا، افریقا، استرالیا، خاور دور و شبه قاره هند صادر می نماید.همانطور که میدانید در ساختمان سازی سنتی از آجر + سیمان + کچ و خاک  و گچ سفید برای ساخت یک دیوار ساده استفاده میشود. معایب این روش وزن بسیار زیاد سازه است همچنین در صورت وقوع زلزله اینگونه دیوار ها در مقابل لرزش ها فوق العاده ضعیف بوده و بعد از ترک خوردن به صورت اوار خراب میشود و باعث صدمه به ساکنین میشود. همچنین اینگونه دیوار ها فضای بسیار زیادی را اشغال میکند و هیچ گونه انعطافی برای طراحی از نظر زیبایی ندارد.

خواندن مطلب
مراحل اجرای سقف کاذب رابیتس
کناف
کناف

ولی استفاده از دیوار های کناف با وزن بسیار سبک تر برای ساختمان از نظر مقاومت در برابر زلزله و عدم صدمه به ساکنین در صورت خراب شدن به دلیل وزن سبک برتری چشم گیری نسبت به دیگر روش های دیوار کشی دارد.همچنین دیوار های کناف با عایق بودن بسیار بالا مانع از ورود و خروج گرما و یا صدا میشود.

کناف
کناف

دیوار های کناف با داشتن فضای خالی جهت عبور تاسیسات ساختمانی فوق العاده ایده ال است. به علاوه در دیوار های کناف میتوان از انواع طرح های هندسی جهت زیبا سازی ساختمان بهره برد. همچنین سرعت اجرای دیوار های کناف چندین برابر اجرای دیوار های سنتی است.در پایان اگر تمامی هزینه های آجر + سیمان + گچ و خاک  و گچ سفید و کارگر جهت نصب یک دیوار را محاسبه کنید و با دیوار های کناف مقایسه کنید متوجه صرفه جویی در هزینه تا ۵۰% خواهید شد.

روش اجرای دیوار های کناف بسیار ساده و سریع است. ابتدا رانر فولادی سبک ۷ سانتی یا ۱۰ سانتی را به زمین و سقف روبروی هم محکم میشود (توسط میخ یا پیچ و رویل پلاک). سپس استاد های فولادی سبک بین رانر های فولادی سبک پیچ میشوند و یک وجه دیوار را توسط پنل های گچی با ضمامت بالا و مناسب به استاد ها پیچ میشود.سپس در صورت نیاز از عایق (که میتواند انواع مختلفی باشد مثل عایق صوت,گرما,اتش و یا …) بین دو وجه دیوار استفاده میشود و در نهایت وجه دیگر دیوار توسط پنل تکمیل میشود.

کناف
کناف
این قسمت از محتوا مخصوص کاربران عضو سایت است. برای نمایش کامل محتوا باید در سایت عضو شوید یا وارد حساب کاربری خود شوید !

 

خواندن مطلب
مراحل اجرای سقف کاذب رابیتس

مهندس عمران و متخصص در امور دفتر فنی و متره و برآورد

عضویت

مقاله های مرتبط :

دوره های آموزشی مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.